Rare Films.



Cinema Paradiso



 

Thursday 8 August 2013

Приключения Луции / The Adventures of Lucie.

Луция, гроза улицы / Lucie, postrach ulice.

Луция, гроза улицы / Lucie, postrach ulice.
 Забавная сказочная детская комедия про приключения Луции, которая никак не может дождаться 1 сентября что бы пойти в школу. Неожиданно случается чудо и начинаются необыкновенные волшебные приключения...
Dětská pohádková komedie o malé Lucii, protivném vůdci klukovské patry Osvaldovi a dvou kouzelných postavičkách z formely. Lucie je šestiletá holčička, která se už nemůže dočkat, až půjde poprvé do školy. A protože všechny její kamarádky jsou ještě na prázdninách, nemá si s kým hrát. Parta páťáka Osvalda totiž o malé holky nestojí. Jedině, že by dokázala svou odvahu krádeží v obchodě. Lucie se vydá do obchodního domu a tam sáhne po krabičce s formelou. A to je začátek neobyčejného dobrodružství, neboť z krabičky vylezou dvě postavičky kouzelných formeláků, které se stanou pro Lucii bájenými kamarády, s nimiž prožije na konci léta to nejbáječnější dobrodružství.
Режиссер: Индржих Полак / Jindřich Polák.
В ролях: Жанета Фухсова / Zaneta Fuchsová, Михал Хофбауэр / Michal Hofbauer, Даниэла Коларова / Daniela Kolárová, Яромир Ганзлик / Jaromír Hanzlík, Магулена Бочанова / Mahulena Bocanová, Микаэль Анде / Michael Ande, Михаэль Хабек / Michael Habeck, Клаус Хёне / Klaus Höhne, Инга Николай / Inga Nickolai, Лукас Беч / Lukás Bech.
Чехословакия, Германия, 1984.
Язык: чешский, без перевода.
И снова эта Луция! / ...a zase ta Lucie.
 Продолжение комедии "Луция, гроза улицы", сказочные приключения продолжаются...
Další veselá dobrodružství šestileté Lucie a jejích neobyčejných kamarádů, kouzelných panáčků z formely, kteří se jmenují Ferda a Ferda. Zatímco Lucie jako nová vůdkyně party baví společně s formeláky všechny děti, potupený Osvald doma připravuje strašlivou pomstu. Chce se zmocnit kouzelných formeláků, což se mu k jeho škodě také podaří. Formeláci si totiž nenechají nic podobného líbit. Nejprve vybílí lednici, kde má Osvaldova maminka připraveny dobroty na velkou hostinu a potom znemožní Osvaldovo klavírní vystoupení před profesorem Hartmanem. Ale to samozřejmě není konec prázdninového dobrodružství. Sotva se Ferda a Ferda vrátí k Lucii, dobrodružství pokračuje, a tak si mohou děti díky oběma formelákům uprostřed léta například zabruslit.
Режиссер: Индржих Полак / Jindřich Polák.
В ролях: Жанета Фухсова / Zaneta Fuchsová, Даниэла Коларова / Daniela Kolárová, Яромир Ганзлик / Jaromír Hanzlík, Иржи Плескот / Jirí Pleskot, Михал Хофбауэр / Michal Hofbauer, Гана Мацюхова / Hana Maciuchová, Франтишек Филиповски / Frantisek Filipovský, Вацлав Логниский / Václav Lohniský, Йири Лабус / Jirí Lábus, Йири Новотны / Jirí Novotný, Йири Грзан / Jirí Hrzán, Карел Аугуста / Karel Augusta.
Чехословакия, Германия, 1984.
Язык: чешский, без перевода.
В архиве 2 фильма.
Download Луция, гроза улицы / Lucie, postrach ulice & И снова эта Луция! / ...a zase ta Lucie.

И снова эта Луция! / ...a zase ta Lucie.
И снова эта Луция! / ...a zase ta Lucie.


No comments:

Post a Comment