Rare Films.



Cinema Paradiso



 

Monday 3 October 2016

Пони из Карловых Вар / Karlovarští poníci. 1971.

Пони из Карловых Вар / Karlovarští poníci. 1971.
 Добрая и весёлая чехословацкая комедия про детскую дружбу и любовь к животным. Немецкий промышленник со своей 10-летней дочкой приехал в Карловы Вары поправить здоровье. Ангелике здесь очень скучно, но она находит себе друга и тут начинаются забавные приключения...
CZ. Desetiletá Angelika tráví prázdniny se svým otcem v Karlových Varech. Otec Bachman je německý průmyslník, který ve Varech absolvuje lázeňskou léčbu. Angelika volný čas, kdy je otec na procedurách, tráví v hotelu pod dohledem laskavé recepční Vlasty. Jednoho dne se dívka seznámí se čtrnáctiletým Kájou. Konečně má nějakou zábavu. Bachman si je vědom, že dceru zanedbává, a když se jí zeptá, co by chtěla, dozví se, že poníka. Navštíví starého cirkusáka Vondráčka, který měl kdysi drezúru poníků, ale ten se nechce posledního koně vzdát. Zajedou i do pražské ZOO, ale ani tam nepochodí.Děti dají do novin inzerát a nakonec uspějí. Děda Hlavatý přivede poníka Bořivoje, který se Angelice na první podled zalíbí. Rodinka odjíždí zpět na neřátelský kapitalistický Západ, ale v přívěsném vozíku s nimi cestuje i Bořivoj.
EN. Angelika, a ten years old daughter of a spa visitor Bachmann is terribly bored in Karlovy Vary spa. Her father enjoys different spa procedures, trying to lose some weight, but the little girl feels to be only waiting for something to enjoy. Moreover, she cannot speak any Czech unlike her father. Kaja, a son of the hotel receptionist Vlasta, attempts to amuse her despite he cannot speak German. Both children make friends although there is the language barrier.
Режиссёр: Jiří Hanibal.
В ролях: Barbara Land, Vladimír Zátka, Karolina Slunéčková, Horst Thomas, Jiří Hálek, Vladimír Hlavatý, Vladimír Jedenáctík, Zdeněk Kryzánek, Ela Šilarová, Zdeněk Tůma, Antonín Zacpal, Jiří Hartman, Jiří Lír, Josef Šebek, Heidi Henkel, Karel Karas, Zdeněk Procházka, Milan Řepa, Miluše Řepová, Libuše Zátková, František Hájek, František Šilha, Josef Šilha, Karel Šilha, Ladislav Šilha,Libuše Šilhová, Zdena Dančíková, Vladimír Navrátil, Táňa Václavová, Ladislava Tchamundjiová-Nováková, Liliana Stanglerová, Ivetta Stanglerová, Zdeněk Šilha.
Чехословакия, 1971.
Язык: чешский, без перевода.
Download Пони из Карловых Вар / Karlovarští poníci.
Пони из Карловых Вар / Karlovarští poníci. 1971.
Пони из Карловых Вар / Karlovarští poníci. 1971.


No comments:

Post a Comment