Rare Films.



Cinema Paradiso



 

Friday 15 February 2019

Paradīze 89 / Paradise 89. 2018. HD.

Paradize 89 / Paradise 89. 2018. HD.
 LV. Rīdzinieces Paula un Laurēns vasaras brīvlaikā ierodas pie māsīcām Maijas un Lindas, kuras dzīvo idilliskā mazpilsētā. Pieaugušo nepieskatītā četru meiteņu komanda bauda brīvību, iztēlojoties, kā ir būt pieaugušām. Maija, idealizējot savu reti klātesošo mammu Ievu un iejūtoties mātes lomā, uzņemas meiteņu sadzīves vadīšanu. Paulai pēc telefona sarunas ar savu māti rodas sajūta, ka arī viņas vecāki šķiras, – viņa ir apjukusi. Spriedzi kāpina televīzijas ziņas par satraucošiem notikumiem, un meiteņu attiecības kļūst saspīlētas. Paulā aug kareivīgums, un viņa nolemj rīkoties, cerot, ja Latvija atgūs brīvību, jaunā situācija izvērsīsies par labu visiem – māsīcu māte Ieva atgriezīsies pie savām meitām, nejaušam paziņam, lietuvietim Jonasam nebūs jāslēpjas no iesaukuma Padomju armijā un viņa ar Laurēnu tiks mājās un saglābs brūkošo ģimeni. Televīzija sludina ārkārtas stāvokli valstī. Ar cerību Paula viena dodas uz "Baltijas ceļu"
EN. Arriving at her cousins home in a late eighties Latvia rattled by political turmoil and faced with divorce in her own family, nine year old Paula learns that no matter what the future of her country might bring, family values are of greater significance than anything.
Director: Madara Dišlere.
Cast: Līva Ločmele, Mantas Bendžius, Magda Lote Auziņa, Marta Ģertrūde Auzāne , Evelīna Ozola, Guna Zariņa, Nauris Puntulis, Ivars Krasts, Kaspars Gods, Inga Apine, Sergey Petrov, Kaspars Gods, Kristaps Ķeselis, Baiba Broka.
Latvia, 2018.
Language: Latvian.
Subtitles: English.
1920x808 HD
Download Paradīze 89 / Paradise 89. 2018.
Paradize 89 / Paradise 89. 2018. HD.
Paradīze 89 / Paradise 89. 2018. HD.

No comments:

Post a Comment