Rare Films.



Cinema Paradiso



 

Friday 9 August 2019

Když se slunci nedaří / When the Chips Are Down. 1995. Episode 6.

Když se slunci nedaří / When the Chips Are Down. 1995. Episode 6.
 Když se slunci nedaří je český šestidílný televizní seriál z roku 1995, natočený režisérem Hynkem Bočanem podle scénáře Iva Pelanta.
Šestidílný seriál Když se slunci nedaří se odehrává převážně v nemocnici, jejímiž pacienty jsou děti nejrůznějšího stáří. Autoři seriálu, Eva a Ivo Pelantovi, se záměrně vyhnuli těžkým a beznadějným případům a jejich nemocnici většinou opouštějí uzdravené děti. Přesto se diváci seriálu i v jejich pohodové nemocnici setkají s onemocněními vážnými, v současné dětské populaci relativně častými, jejichž léčení klade na pacienty, ale také na jejich rodiče nemalé nároky. V každém případě je seriálová nemocnice místem důvěry v uzdravení, zejména díky vedoucí lékařce dětského oddělení, doktorce Šnajberkové. Představuje typ lékaře, s nímž bychom se v době onemocnění rádi potkali.
Episode 6. Šnajberková.
V závěru seriálu se budeme věnovat soukromí lékařky a jejích nejbližších. Dcera Markéta se chystá do tanečních a matka objeví podezřelou pihu na jejím břiše. Od chvíle, kdy Markétě pihu odoperují, čeká doktorka Šnajberková na histologický nález a prožívá úzkostné období. Současně také přijímá novou malou pacientku, která si stěžuje na bolesti bříška. Ačkoli jsou všechna vyšetření negativní, Kristýně se z nemocnice nechce. Doktorka Šnajberková však brzy přijde na to, čeho se malá pacientka bojí a jak s tím souvisí krásná panenka Barbie.
Director: Hynek Bočan.
Cast: Dagmar Havlová, Jan Hartl, Klára Issová, Kateřina Janečková, Jakub Zdeněk, Nikol Štíbrová, Vladimír Javorský, Věra Kubánková, Naďa Konvalinková, Barbora Srncová, Ivana Chýlková, Stanislav Zindulka, Jaroslav Satoranský, Lorna Homoláčová-Vančurová, Michal Dlouhý, Lucie Svobodová, Jana Bermanová, Sandra Nováková, Markéta Světlíková, Zdeněk Srstka .
Czech Republic, 1995.
Language: Czech.
1440x1080 HD
Download Když se slunci nedaří / When the Chips Are Down. 1995. Episode 6.
Když se slunci nedaří / When the Chips Are Down. 1995. Episode 6.
Když se slunci nedaří / When the Chips Are Down. 1995. Episode 6.

No comments:

Post a Comment